Siz İsteyin Kale Çelik Kapınız Şekillensin

Siz İsteyin Kale Çelik Kapınız Şekillensin

Siz İsteyin Kale Çelik Kapınız Şekillensin

Çelik kapılar ev başta olmak üzere birçok farklı özellikteki meskenin korunması açısından yüksek öneme sahip olan kapı türlerinin başında gelmektedir. Mekânı koruyucu özelliğinin olmasının yanı sıra mekanın dışardan ve içerden daha hoş bir görünüme sahip olmasına da imkan tanımaktadır. Özel üretimle üretilen Kale Çelik Kapıları’na müşterilerinin talepleri doğrultusunda özellikler ekleyebilmektedir. Kullanıcılarının ihtiyaçlarını göz önüne alan firma kullanıcıdan gelen talepler doğrultusunda birçok yeniliği beraberinde getirmektedir. Renk ve desenler ile başlayan şekillendirme seçenekleri farklı güvenlik sistemlerinin eklenmesi ile devam etmektedir. Sahip olduğunuz meskenin türüne göre istenilen uygunluğa getirilen kale çelik kapı ölçüleri ile sorunsuz bir kullanım elde edebileceksiniz. Diğer yandan ev ve iş yeri dışında daha özel kullanım alanlarına sahip meskenler için farklı çelik kapı türleri ile kullanıcılarının beklentilerini karşılamaya devam etmektedir.

Kale Çelik Kapı Özellikleri

Çelik kapılar güvenlik sağlama açısından özellikle şehir hayatında yaşamlarını sürdüren bireyler için ilk tercih edilen yapı ürünleri arasında yerini almaktadır. Ahşap veya diğer metallerden yapılan kapılara göre çok daha yüksek koruma sağlayan çelik kapılar aynı zamanda ısıya karşı dayanıklı oluşları nedeniyle yangın ve kuvvetli rüzgarlara karşı çok daha yüksek direnç gösterme kabiliyetine sahiptirler. Çelik kapıların farklı dayanıklılık sistemine sahip olmaları kullanıcılar tarafından dile getirilmektedir. Kişiye özel imal edilen Kale çelik kapı özellikleri itibariyle birbirleri arasında farklılık göstermektedir. Farklı darbe türleri denenerek sağlamlığı özel ekiplerce test edilen çelik kapılar sizlerin evleri için tam bir koruma imkanı sunmaktadır. Kapının dış yüzeyinin altı farklı darbe türüne karşın koruma sağlaması olası hırsızlık olaylarını ve meskene karşı olabilecek sabotajları büyük ölçüde önleme imkanına sahiptir.

Kale Çelik Kapı Modelleri ile Meskeninize Uygun Seçimi Yapın

Kale çelik kapıları kullananlar meskenlerinin türlerine ve ihtiyaçlarına göre seçim yapabilme şansına sahiptirler. Özellikle sahip oldukları eski türden evlerin kapılarındaki otantik görünümünün bozulmasını istemeyen kullanıcılar farklı renk ve desen seçeneklerine sahip Kale çelik kapı modelleri arasından seçim yapabilmektedirler. Eski evlere sahip kullanıcılar evin genel görünümünün doğallığının bozulmaması açısından uygun desenler ve görünüm seçeneklerine başvurabilirler. Eskitme tarzındaki kapılar eski yapıma sahip evlerde hoş bir görünüme sebep olmaktadır. Sadece daire değil apartman kapıları modelleri ile apartmanın çizim projesine uygun kapı modelini oluşturabilirsiniz. Yangın kapıları ise çok katlı binaların hepsinde bulundurulması gereken zorunlu bir kapıdır. Kale yangın kapıları sahip oldukları yüksek ısıya dayanıklılık ve yangın esnasında dumanın geçmesine engel olan kapı bölmeleri ile tam not almayı başarmıştır. Kapının dış yüzeyleri elektrostatik boya ile kaplanmış olup renk seçiminde kullanıcılarına seçim hakkı bulundurmaktadır. Kale çelik kapı montajı firma bünyesinde çalışan ekipler tarafından sorunsuz bir biçimde yapılmaktadır.

Kale Çelik Kapınızı Daha Fazla Kişiselleştirin

Kale firması çelik kapıların daha fazla güvenlik ve yardımcı ekipman özelliklerine sahip olmasına imkan sağlamaktadır. Beğenilen bir çelik kapı modeline eklenebilecek dürbün ve kapı çekecekleri kullanıcıların zevk ve beğenisine göre şekillenmişledir. Kale çelik kapı aksesuarları arasında göze çarpan ürünler arasında dijital dürbün, kapı tak takları, menteşeler ve emniyet kilitleri kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilmektedirler. Kameralı dürbün ile kapınızın önünde kimin olduğunu görebilir, siz evde yokken kayıt yapmasına imkan verebilirsiniz. Diğer yandan kapınızın daha farklı görünmesini arzu ediyorsanız Kale çelik kapı kolu modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Farklı metal kaplama görünümlerine sahip kapı topuzları veya emniyet kilitleri ile kapınızın görünümüne daha fazla katkı yapabilirsiniz. Kale çelik kapı fiyatları modellere ve ek ürünlere bağlı olarak değişkenlik göstermektedir.

İletişim Formu

CAPTCHA