Kale Kasa Modelleri ve Fonksiyonel Özellikleri

Kale Kasa Modelleri ve Fonksiyonel Özellikleri

Kale Kasa Modelleri ve Fonksiyonel Özellikleri

Kale yarım asırdır sürdürdüğü kalitesine, bu uzun süreçte tecrübeleriyle harmanlayarak kullanıcılarının güvenini kazanan Kale Çelik Kasa modelleri uluslararası ticarette yer alarak tüm dünyaya adını duyurmayı başarıyor. Pek çok kasa modeliyle her alana ve her ihtiyaca yönelik kasalar üreten Kale Kilit inovatif yapısı ve teknolojiyi yapından takip eden ekibiyle gelişmiş ve yüksek güvenlikli kasalar üretmeye devam ediyor.

Kale Çelik Kasalarla Değerli Eşyalarınız Güvende

Pek çok model üreten Kale Çelik Kasa seçenekleriyle alıcılarına geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Değerli ve özel eşyaları güvende tutmak için pek çok yönteme başvurulsa da en güvenlisi çelik kasalar. Hırsızlar da en az kasa üreticileri kadar yaratıcı olabiliyor ve onlar da bu kasaları açma yolunda yeni ürünlere ulaşsalar da Kale Çelik Kasa ağırlığıyla yerinden kaldırılmayı güç hale getirirken, yere ya da duvara monte edilebilen seçenekleriyle olduğu yerden oynatılma sorununu da ortadan kaldırıyor. Kale ev tipi kasalar çelik kasalar olup duvara monte edilen seçenekleri mevcuttur. Tüm kasa çeşitleri genel olarak çelik materyali ile yapılır. Ev tipi kasalarla evinizdeki özel eşyalarınızı, mücevherlerinizi ve değerli belgelerinizi güvenle muhafaza edebilirsiniz. İç yüzeyi kadife kaplı olup hoş bir görünüm sunarken evinizin farklı bölümlerinde de kullanabilmeniz üzere tasarlanmıştır.

Kasa Seçme Rehberi

Kale laptop tipi kasa daha az bir yüksekliğe sahip olmasına karşın daha geniş bir kullanım alanı sunar. Laptop tipi olmasının sebebi bir laptopun içine girebileceği boyutta olmasından kaynaklanır. Kimi zaman değerli bilgiler kağıt veya dosya, fiziksel olarak değil bir laptopta bulunabiliyor. Bu gibi durumlarda dizüstü bilgisayarınızı güvende tutmak için laptop tipi kasalar güvenli bir seçenek.  Ankastre duvar kasaları duvarın içine monte edebildiğinden, gözden uzak olmasıyla eşyalarınızı daha emniyette tutabilir. Büro-ev tipi kasalar ister büronuzda ister evinizde rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir model olup küçük ölçülerde imal edildiğinden pek çok yere sığabilir. Kolayca taşınamayacak kadar ağır olan büro-ev tipi kasalar mücevherlerinizi, belgelerinizi ve değerli eşyalarınızı güvende tutar.

Her Alana Uygun Kasalar

Dekoratif Kale mini kasa renk renk modelleri ve ahşap kaplama seçeneğiyle evinizin dekoruna uyum sağlayacak şekilde tasarlanarak kullandığınız odaya estetik bir görünüm katar. Ticari kasalar orta ve büyük boyutlarda bulunan özel güvenlik bölümü ekstra önem arz eden eşya ve belgeleriniz için tasarlandı. Kasa içerisinde bulunan tırnak sistemi sayesinde raf aralıklarını istediğiniz boyutta ayarlayabilirsiniz. Ateşe ve dumana karşı dayanıklı hale getirilen çelik kasalar olası tehlikelere karşı güven altında eşyalarınızı koruyacaktır. Turistik işletmeler, oteller, moteller, bankalar için müşterilerin kıymetli eşyalarını emanet edebilecekleri yüksek güvenlikli emanet kasaları da Kale'de bulmak mümkün. Birbirleri üzerine veya yanına eklenerek çoğalabildikleri gibi farklı göz boyutlarına da sahiptirler. Kale Çelik Kasa fiyatları modele, ağırlığa, boyuta, kilit seçeneklerine kadar tercihlerinize bağlı olarak farklılık göstermektedir. Sayfamıza göz atarak dilediğiniz kasanın özelliklerini ve fiyatını inceleyebilirsiniz.

Kasa Kilidi Seçenekleri

Kale Çelik Kasa kilidi mekanik ve dijital olmak üzere iki gruba ayrılıyor. Mekanik kilitli kasalar eski tip olarak da bilinen anahtar kullanılarak açılan kasalardır. Kale dijital kasa ise teknolojinin de gelişmesiyle beraber artık mekanik kilidin yerini almış gözüküyor. Tuş ve şifreleme sistemiyle daha hassas bir mekanizmaya sahiptir. Kale kasalarda isteğe göre tüm kasalara mekanik veya elektronik şifre takılabiliyor. Büyük tip kasalarda ihtiyaca göre ilave şifre ekleyebileceğiniz Kale kasalarda kol, anahtar ve şifre sisteminden oluşan çok farklı kilitleme kombinasyonları yaparak kasanızın güvenliğini ekstra emniyetli bir hale getirmeyi mümkün kılar.

İletişim Formu

CAPTCHA