Çelik Kapı Tasarımınızı Zevkinize Uygun Hale Getiriniz

Çelik Kapı Tasarımınızı Zevkinize Uygun Hale Getiriniz

Çelik Kapı Tasarımınızı Zevkinize Uygun Hale Getiriniz

Kapılar ev ve diğer mülk güvenliğinin sağlanması için kullanılan yapı ürünlerinden biridir. Son yıllarda büyük şehirlerde yaşam ile birlikte kapıların güvenliği önemli bir konu haline gelmiştir. Özellikle büyük şehirlerde artan hırsızlık olayları birçok bireyin daha sağlam ve güvenli olduğuna ikna olduğu Kale Çelik Kapı ile mümkün olmaktadır. Çelik kapılar olası hırsızlık olaylarına karşın evin daha güvenli olmasını sağlamaktadır. Çeliğin kırılmaya mümkün olmayan yapısı sayesinde herhangi bir dış müdahale yüzünden kırılma veya açılma şansı bulunmamaktadır. Sık bilinen yanlışlardan biri olan çelik kapının tamamen çelikten imal edilmiş olduğu düşüncesidir. Saf çelikten oluşan kapıyı herhangi bir menteşe ağırlığı taşıyamayacağı için kapılarda poliüretan veya polistiren bir iç yüzey bulunmaktadır ve bu kısmın üstünde ise çelik kaplama mevcuttur. Kale Çelik Kapı çeşitleri kullanımının yaygınlaşması ile birlikte birçok farklı türde imal edilmektedirler. Özellikle farklı desenlere sahip kapılar kullanıcılar için dekorasyon malzemesi olarak görülmektedirler.

Çelik Kapı Nasıl Boyanır?

Çelik kapılar gerek güvenlik açısından gerek evin içine soğuk girmesini önleyen kapı türleri arasında yüksek bir popülariteye sahiptir. Son yıllarda birçok kullanıcı için çelik kapı kullanımı bir gereksinim haline gelmiştir. Kapının ev dekoru için önemli olduğunu söyleyen pek çok kullanıcı için çelik kapı nasıl boyanır sorusu sıklıkla sorulmaya başlanmıştır. Özellikle kapılarını boyamak isteyen birçok kullanıcı hem kapısına yeni bir görünüm vermek hem de farklı bir dekora sahip olabilmek için bu yönteme başvurmaktadırlar. Kale Çelik Kapı renkleri için seçim tamamen kullanıcının zevki doğrultusunda şekillenmektedir. Birçok kullanıcı ev eşyalarının değişiminden sonra veya evlerine boya yaptırdıktan sonra kapının rengini de değiştirmektedirler. Çelik kapılar boyanmadan önce menteşe kısmından sökülmelidir. Boyama öncesi kapıyı önce yağ çözücü ardından hafif nemli bez ile silinmelidir. Daha iyi bir görünüm için zımpara yaptıktan sonra en az iki kat olacak şekilde astar sürülmeli, devamında saten boya ile en az iki defa olacak şekilde boyanmalı ve kurumaya bırakılmalıdır.

Neden Kale Çelik Kapı Tercih Edilmeli?

Çelik kapılar evler için hem güvenlik hem de görünüm açısından önemli bir yere sahiptirler. Şık görünümlerinin yanı sıra sağladıkları yüksek güvenlik sayesinde son yılların en sık tercih edilen dış kapı türlerinden biri olmuşlardır. Kale firması uzun yılların getirmiş olduğu tecrübeye dayanarak Kale Çelik Kapı modelleri ile farkını ortaya koymaktadır. Çelik kapılar gerek sahip oldukları dış yüzeyleri gerek farklı kilit sistemlerini barındırmaları sebebiyle ev güvenliği konusunda yüksek bir performansa sahiptirler. Özellikle büyük şehirlerde yaşayan bireylerin can ve mal güvenliklerinin sağlanması için çelik kapı kullanımı elzemdir. Aynı zamanda ev içindeki sıcak soğuk dengesinin oluşmasında önemli bir role sahiptirler. KaleÇelik Kapı fiyatları modeller arasında değişkenlik göstermektedir.

Çelik Kapı Aksesuarları

Çelik kapı sahipleri kapılarının daha fazla güvenlik sağlamasına veya daha estetik bir görünüme sahip olması için KaleÇelik Kapı aksesuarlarını tercih etmektedirler. Farklı ham maddelerden imal edilmiş kapı kolları, kapı topuzları ve çekme aparatları kullanıcıların zevki doğrultusunda kapıya monte edilebilmektedir. Diğer yandan kapıların güvenliklerini artırmak isteyen kullanıcılar Kale Çelik Kapı montajı esnasında takılabilen şifreli kilit sistemlerini kullanabilirler. Ayrıca kapının içe bakan kısmına yerleştirdikleri kamera ile dijital bir görüntü alarak kapı önünü tam olarak görebilme imkanına sahip olabilirler. Bazı kullanıcılar kapıda bulunan kilit sayısını artırmak istemektedirler. Alt kısma takılan kilitler haricinde üst kısımlara taktırılan ek kilitler kapı güvenliğinin artmasına daha fazla imkân vermektedir.

İletişim Formu

CAPTCHA